Douchekranen en badkranen

(0)

Bent u op zoek naar bad- & douchekranen? Dan kunt u nu een kijkje nemen bij Maxsanitair.nl. Wij bieden u namelijk een brede collectie aan van RVS bad- & douchekranen. Wist u dat de productie van RVS badkamerkranen niet eenvoudig is? Maar daar gaat het u niet om, het gaat u om de voordelen van de RVS bad- & douchekranen die wij u kunnen bieden! 

    Helaas, er zijn geen producten gevonden.

Voordelen RVS bad- & douchekranen

Alle RVS bad- & douchekranen die u worden aangeboden door Maxsanitair.nl hebben een prachtige uitstraling en bieden u verschillende voordelen. Allereerst is het van belang om te weten dat RVS staat voor Roest Vast Staal. Bij de juiste behandeling zullen uw kranen dus niet roesten. RVS is ook loodvrij en heeft een lange levensduur, u kunt dus gedurende een lange tijd van uw nieuwe kranen zonder problemen gebruik maken. De kranen zijn milieuvriendelijk en ze hebben ook nog eens een chique uitstraling. Dit spreekt u natuurlijk ook aan dus waar wacht u nog op?

Meer over de RVS bad- & douchekranen

Bij de bad- & douchekranen is het binnenwerk keramisch van de éénhendel badkamermengkraan. Het is van het hoogwaardige merk Kerox. Het merk staat bekend om de zeer lange reputatie, de goede en duurzame kwaliteit. Bij de tweehendel badkamermengkraan bestaat het RVS binnenwerk uit een keramische afdichting van Sento Stainless. De thermostaat in de bad- & douchekranen is van het betrouwbare kwaliteitsmerk Flühs en alle kranen zijn voorzien van een perlator, dit is van het Duits-Zwitserse merk Neoperl.

Wilt u de RVS bad- & douchekranen bestellen?

Als u interesse heeft in de RVS bad- & douchekranen dan kunt u hier nu een kijkje nemen bij Maxsanitair.nl. Wij beschikken over een ruim assortiment aan kranen en daar zit zeker wat voor u tussen! Als u bij ons gaat bestellen dan profiteert u meteen van een groot aantal voordelen. U heeft bij Maxsanitair.nl namelijk 14 dagen bedenktijd, producten worden gratis bezorgd, wij hebben een breed assortiment aan RVS kranen en voor al uw vragen zijn wij van 09.00 uur tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar. Vragen stellen kan via 088-122 5000 of door een mail te sturen naar info@maxsanitair.nl. Wij van Maxsanitair.nl horen het graag wanneer wij u van dienst mogen zijn bij de RVS bad- & douchekranen.

Achteraf betalen via Billink

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2020 - Maxsanitair.nl


Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  0