Terug naar overzicht

RVS kranen

Geplaatst op 15-06-2016
RVS kranen

Steeds vaker zien wij dat men op zoek is naar een mooie keukenkraan of wastafelkraan van roestvrijstaal. Als je op internet RVS kranen intypt dan word je bedolven onder honderden of misschien wel duizenden kranen.


Steeds vaker zien wij dat men op zoek is naar een mooie keukenkraan of wastafelkraan van roestvrijstaal. Als je op internet RVS kranen intypt dan word je bedolven onder honderden of misschien wel duizenden kranen. Maar zijn al deze kranen wel daadwerkelijk van roestvrijstaal? Vaak zie je dat deze kranen alleen maar een RVS uiterlijk hebben en niet dat ze geheel zijn opgemaakt van roestvrij staal.

 

Mede daarom zijn wij erg blij met de producten van onze leverancier Sento Stainless. Sento Stainless ontwikkelt, produceert en verkoopt RVS Keuken- en Badkamerkranen. Zij verkopen deze producten alleen aan exclusieve dealers. Mede daarom zijn wij blij dat wij deze prachtige kranen mogen aanbieden.

 

Doordat RVS bijzondere eigenschappen, loodvrij en duurzaam, heeft en mede door de innovatieve manier van werken door Sento Stainless brengen zij prachtige kranen voor keukens, badkamers en toiletten op de markt. En dat tegen hoge kwaliteit en betaalbare prijzen.

 

Aangezien wij niet van de kortingcodes zijn, maar het zeer zeker wel waarderen dat je deze blog hebt gelezen en wellicht daardoor de juiste RVS kraan hebt gevonden geven we de maand juni (2016) 5% korting op je aankoop. Hiervoor kan je de code RVS gebruiken op de site Maxsanitair.nl.Achteraf betalen via Billink

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2020 - Maxsanitair.nl


Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  0