Technische informatie RVS kranen

RVS staat voor Roest Vrij Staal, bij de juiste behandeling zal bijvoorbeeld de kraan niet gaan roesten en daarnaast is het ook nog eens loodvrij. De RVS kranen hebben een lange levensduur en ze zijn ook milieuvriendelijk. Wanneer u de keuze maakt om RVS kranen aan te schaffen bij Maxsanitair.nl, dan bent u dus milieuvriendelijk bezig en daarnaast hebben de kranen ook een chique uitstraling!

 

Meer over het binnenwerk van RVS kranen

Bij de RVS kranen is het binnenwerk van groot belang. Het gaat over het keramische binnenwerk en daarin wordt er een onderscheid gemaakt tussen de eenhendel mengkraan en de tweehendel mengkraan. Bij de eenhendel mengkraan gaat het over het binnenwerk van het hoogwaardige merk Kerox. Dit merk heeft een zeer lange reputatie en staat ook bekend om de goede, duurzame kwaliteit. Dan is er nog het keramische binnenwerk van de tweehendel mengkraan. Dit binnenwerk bestaat volledig uit RVS, met een keramische afdichting van Sento Stainless.

Alle RVS thermostaatkranen hebben een thermostaat van Fluehs (thermostar). Het is een veilige thermostaat. Op het moment dat het koude water uit zou vallen dan zal de kraan binnen een seconde zijn uitgeschakeld. Dan is er nog de perlator (uitloop) van de keuken- en badkamerkranen, deze zijn van het merk Neoperl. Het is een Duits-Zwitsers merk en zij staat bekend om haar hoogwaardige kwaliteit.

Installatie instructies en technische tekeningen
De RVS kranen beschikken allemaal over een technische tekening met de exacte afmeting van de kraan. Er is ook een uitgebreide installatie instructie aanwezig. Hierdoor kunt u de kranen zelf eenvoudig installeren. Deze instructie wordt met de RVS kranen meegestuurd. Deze kunt u hier ook downloaden, bij de online groothandel.

 

Bevestigingsset bij de kranen

U vindt bij de keukenkranen een extra bevestigingsset aan in de verpakking. U kunt de kraan nu zelf monteren.

 

Garantie RVS kranen

Wij staan garant voor de hoogwaardige RVS kranen en RVS accessoires. Daarom is de garantie op alle producten vijf jaar na factuurdatum, tenzij er anders wordt overeengekomen.

 

Waterbesparende kranen en milieuvriendelijk

Het internationale keurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche, vergader- en congreslocaties is de Green Key. Zij is controleerbaar en serieus bezig met duurzaamheid. Maar ze houdt zich ook bezig met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en met zorg voor milieu op het bedrijf en zij houdt zich bezig met de natuur in haar omgeving. Ondernemers moeten wanneer zij voor de Green Key in aanmerking willen komen veel maatregelen nemen op het gebied van MVO en milieuzorg. Voor een groot deel zijn deze maatregelen verplicht, maar ook deels optioneel. Daarbij kent Green Key Nederland drie niveaus en dat zijn brons, zilver en goud. U draagt hier aan bij met onze kranen. Er kan ook nog in een aantal kranen een waterbesparende perlator in worden gebouwd.


RVS Zeepdispensers geschikt voor PH-neutrale zeep
De RVS zeepdispensers die u worden aangeboden zijn alleen geschikt voor PH-neutrale zeep. Op het moment dat er andere zeep wordt gebruikt, wordt de oxidatielaag (beschermlaag) aangetast, en daardoor kan het product gaan roesten en dat moet uiteraard voorkomen worden! 

 

Achteraf betalen via Billink

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2020 - Maxsanitair.nl


Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  0