Gratis stockfoto met anoniem, gouden, hand Stockfoto

Ga je binnenkort voor het eerst op jezelf wonen? Gefeliciteerd! Je start een nieuwe fase in je leven. Nu wordt het tijd om je uitzet te gaan kopen. Er zijn een aantal apparaten die je leven een stuk fijner maken, waardoor deze niet mogen missen in je uitzet. Lees snel verder om te ontdekken welke apparaten dit zijn.

Een waterontharder

Voor veel mensen is een waterontharder nog een onbekend apparaat. Je kunt toch gewoon schoon kraanwater drinken? Dat klopt. In principe worden de meeste ongezonde stoffen gefilterd uit ons drinkwater. Echter is er de afgelopen steeds meer medicatie- en drugsgebruik in Nederland. Kleine sporen van medicaties en drugs blijven achter in ons kraanwater. Op dit moment is dit als veilig vastgesteld, maar er is nog niet bekend wat dit op de lange termijn doet met je lichaam. Een water filter zorgt dat ook die kleine hoeveelheden medicatie en drugs uit je water worden gehaald. Daarnaast zit er hierdoor minder kalk in je water. Dit is beter voor je leidingen, waardoor je langer met je ketel kunt doen. Dat scheelt je vervolgens weer veel geld.

Een sodastream

Ben je gek op bruisend water? Dan is een sodastream echt een aanrader. Met een sodastream kan je makkelijk zelf bruisend water maken. Dit is niet alleen goedkoper, maar ook duurzamer. Je kunt namelijk je eigen flessen hergebruiken. Het enige wat je nodig hebt is een speciale fles met koolzuur en een sodastreamer. Er zijn tegenwoordig ook diverse andere merken van apparaten waarmee je bruisend water kunt maken. Met deze apparaten kan je ook eenvoudig frisdrank maken met diverse limonadesiropen met bijvoorbeeld cola of fanta smaak. 

Een airfryer

Niet lang geleden bestond de airfryer nog niet. Tegenwoordig hebben veel mensen het in huis. Een groot voordeel van een airfryer is dat het ten opzichte van een friteuse niet stinkt. Daarnaast heb je geen olie nodig. Hierdoor is een airfryer duurzamer en gezonder. Ook heb je hierdoor nooit meer frituurolie vlekken op je kleding! Een ander groot voordeel van een airfryer is dat een airfryer veel sneller warm is dan een oven. Wel past er meestal minder in een airfryer dan een oven. Er zijn echter ook XL airfryers waar extra veel in past. Als je alleen woont kan je kiezen voor een mini airfryer, zodat het minder ruimte inneemt. Het eten uit een airfryer is wel iets minder knapperig dan uit een frituur.

Daarnaast zijn er nog veel meer handige apparaten die je leven makkelijker maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een rijstkoker, eierkoker of slowcooker?

Tags:

No responses yet

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *