Uit huis gaan kan een zeer stressvolle of relaxed periode zijn, dit is totaal afhankelijk van je voorbereiding en omstandigheden. Verhuizen tijdens een drukke periode op werk of school is vaak lastig, wacht indien mogelijk tot een rustigere periode of vakantie. Wat niemand je verteld is dat je echt een hele hoop spullen moet hebben wanneer je uit huis gaat. Servies, kookgerei, planten, meubels, stoelen, elektronica en nog veel meer.

Waar koop je meubels?

Een groot gedeelte van de Nederlandse bevolking denkt direct aan de IKEA wanneer je ze doorhebben dat er meubels gekocht moeten worden, maar heb je wel eens gedacht aan Studio Nine Design in Roosendaal? Koop hier unieke meubels die jouw nieuwe woning karakter geven, de hele showroom van de IKEA in huis halen is ook zo saai toch? Het is ook belangrijk om leuke accessoires in je kamer te zetten, zo voelt het sneller aan als een thuis.

Elektronica

Een groot deel van ons budget is helaas opgegaan aan elektronica, denk eens aan alle spullen die je nodig hebt. Een koelkast, droger, wasmachine, vaatwasser, koffiezetapparaat, stofzuiger etc. Voordat wij uit huis gingen hebben we al een groot deel van de elektronica bij elkaar gespaard. Mocht je alles nieuw kopen kan die snel in de duizenden euro’s oplopen. Wil je hier op besparen? Kijk dan op Marktplaats of tweedehands winkels voor goedkopere alternatieven.

Klusspullen

Mocht je uit huis gaan maar de volgende woning is nog niet bewoonbaar? Reken er dan maar op dat je een hoop gereedschap moet aanschaffen. Ben verstandig en koop direct een volledige gereedschapskoffer. Je hebt koffers die bestaan uit meer dan 600 stukken, zo ben jij voorzien van een antwoord op elk probleem!

Ben voorbereid op een grote hoeveelheid boodschappen

Afhankelijk met hoeveel personen je gaat samenwonen is het verstandig om je alvast voor te bereiden op een groot aantal boodschappen. Met name de eerste boodschappen kunnen erg in de kosten oplopen en het is slim om verschillende aanbiedingen in de gaten te houden. Probeer items zoals kruiden, olie en vis of vlees producten met aanbiedingen te kopen. Zeker nu de boodschappen flink in prijs gestegen zijn is het raadzaam om ook naar verschillende supermarkten te gaan of een bezoekje te brengen aan de wekelijkse markt.

Tags:

No responses yet

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *